Csiga-homlokkerekes hajtómű


CMRV
 • Csigahajtómű
 • Motor adapteres verzió
CRV
 • Csiga hajtómű
 • Behajtótengelyes verzió
CRV-E
 • Csigás hajtómű
 • Behajtótengelyes verzió
 • extra kihajtótengellyel
CMRV-E
 • Csigahajtómű
 • Motoradapteres verzió
 • extra kihajtótengellyel

Ajánlott termék

Ajánlott termék

Ajánlott termék

Ajánlott termék

Ajánlott termék

Ajánlott termék

Csiga-homlokkerekes hajtómű

 

villanymotorral

Csiga-homlokkerekes hajtóműves motor a csigahajtómű továbbfejlesztett változata. Kedvelt hajtóműtípus a nagyobb teljesítményű csőtengelyes hajtások területén, főleg a gazdaságossága miatt.

 

Csiga-homlokkerekes villanymotoros hajtás – típusok:

 

csiga-homlokkerekes hajtómű

S sorozatú

csiga-homlokkerekes öntöttvas házas

hajtóműves villanymotor

 

CMRP sorozatú alumíniumházas csigahajtómű homlokkerekes előtétfokozattal

 

Hydro-Mec sorozatú alumíniumházas csigahajtómű homlokelőtétfokozattal

 

 

 

 

A csiga-homlokkerekes hajtómű kedvező ár/érték aránnyal bír és mellette még gazdaságos megoldás is, mivel a fogaskerekes előtétfokozatnak köszönhetően a hatásfoka sem túl rossz.

 

A Watt Drive S – sorozatú hajtóművénél ez a fokozat be van építve a hajtóműházba, mely egy egységet képez a csigakerekes fokozattal, így egy elég kompakt megoldást kapunk. Továbbá ez a csigakerekes hajtómű öntöttvasházzal rendelkezik a nagyobb szilárdság érdekében. A csigakerék pár áttétele úgy van kiválasztva, hogy az minél kevesebb hatásfokveszteséget okozzon a hajtóműnél. Ennek köszönhetően az S sorozatú csigahajtómű hatásfoka nem kevesebb, mint 90%! Ezért kedvelt az ügyfeleink között is. A másik megoldásunk a további hatékonyság növelés érdekében, hogy ez a csiga-fogaskerekes hajtómű szintetikus olajjal van töltve élettartamra (20,000 üzemóra), mely ideális kenést biztosít a csigakeréknek ezáltal is csökkentve annak súrlódási tényezőjét.

 

CMPR-CMRV ferdefogazású fogaskerék előtétpárral szerelt csigahajtómű, mely nagyon kedvező árával vonja magára a figyelmet. A CMRV csigahajtóművek már valószínűleg jól ismertek ügyfeleink között, mely ebben a helyzetben kiegészül egy különálló fogaskerekes előtétfokozattal. Egyébként a CMRV sorozatú hajtóművünk teljesen csereszabatos a Motovario által gyártott NMRV sorozatú csigahajtómű családdal. Az előtétfokozat fix áttételezésű (1:3) és gyárilag szintetikus olajjal van töltve. A csigakerekes hajtómű részben pedig bármilyen áttétel szerepelhet, amiben ezek a típusok kaphatóak. A fogaskerékpárral szerelt előtétfokozat 90°-ként elforgatható, így ideális pozícióba szerelhető. Mindkét hajtómű (előtét+csiga) alumíniumházas ezért igen könnyű az egész hajtás együttes súlya. Ez a csigakerekes hajtóműves megoldás természetesen folyamatos 0-24 órás működésre van tervezve és kedvező könnyű és közepes ipari gépek hajtására.

 

Ajánlatkérés
close slider

  Sürgős ajánlatGyors szállítás (raktárról)
  Fájlformátum: txt pdf doc docx jpg png
  Hírlevél feliratkozás (nem küldünk sokat)

  A küldéshez az adatkezelési tájékoztatást el kell fogadni!