VillanymotorRaktárról, kiegészítőkkelHajtóműHatalmas raktárkészletFrekvenciaváltóProfesszionális, felhasználóbarátHajtáselemekSzéles választékLineáris aktuátorElektromos mozgatásOrsós emelőTrapéz- golyósorsós kivitelHMI – PLC – Servo

Villanymotor


Hajtómű

Frekvenciaváltó

hajtáselemek

Frekvenciaváltó


orsós emelő

Minden ügyfél részére kínáljuk a főleg az ipar számára gyártott termékeinket a hajtástechnika területéről: hajtóműveket, villanymotorokat, frekvenciaváltókat, orsós emelőket, aktuátorokat valamint hajtáselemeket.

A Theiss Hajtástechnika Kft. hajtóművek, villanymotorok, frekvenciaváltók, orsós emelőrendszerek, és mechanikai gépalkatrészek forgalmazásával foglalkozunk, termékeinket a piacon elérhető, igen kedvező áron kínáljuk ügyfeleinknek. A legtöbb mindennap használt termék raktárról elérhető, melyekhez a legmagasabb szakmai segítséget tudjuk nyújtani.

Villanymotor

termékként kínáljuk a már meglévő vagy esetleg új erőátviteli alapegységekhez. Ezek közül is legfontosabb termékeink: trapézmenetes orsó, trapézmenetes anya, lánckerék, szíjtárcsa, fogaskerék, fogazott szíjtárcsa (más néven bordáskerék), csigakerék, fogasléc, fogazott szíj, lánc, ékszíj, tengelykapcsoló, stb. Ezek fontos kiegészítői egy elektromos motoros hajtásrendszernek valamint bármely erőátviteli hajtásláncnak. A hajtáselemek széles skálája lehetővé teszi, hogy megtalálhassa az optimális megoldást hajtásrendszeri problémáira. Amennyiben egyedi igénye volna az alkatrészek kialakításával kapcsolatban, kérem keressen meg minket, mi megpróbálunk abban is segítségére lenni (forgácsoló céget ajánlva).

Ipari hajtóműveink

robusztus kialakításúak és biztos alapját képezik a villanymotoros erőátviteli hajtásoknak. Termékskálánkon megtalálható szinte minden fajta típus, mely az iparban általánosan előfordul: homlokkerekes egyenes hajtómű, felfűzhető – lapos hajtómű, szöghajtómű, kúpkerekes hajtómű, bolygókerekes hajtómű és nem utolsó sorban alumíniumházas csigahajtóművek is. Továbbá rendelhetőek nálunk robbanásbiztos hajtóművek is mindenfajta (poros és gázos) környezetbe és ezen felül vannak még keverőhajtásaink is, melyek erősített csapágyazással rendelkeznek. Hajtóműveinket, hajtóműves villanymotorjainkat raktáron tartjuk az önök gyors kiszolgálásának érdekében. Hajtóműveinkről, hajtóműves villanymotorjainkról az egyes oldalakon talál letölthető leírásokat és teljesítménytáblázatokat a kiválasztás segítéségének érdekében.

Kapcsolat

  Sürgős ajánlatGyors szállítás (raktárról)
  Fájlformátum: txt pdf doc docx jpg png
  Hírlevél feliratkozás (nem küldünk sokat)

  A küldéshez az adatkezelési tájékoztatást el kell fogadni!

  Ajánlatkérés
  close slider

   Sürgős ajánlatGyors szállítás (raktárról)
   Fájlformátum: txt pdf doc docx jpg png
   Hírlevél feliratkozás (nem küldünk sokat)

   A küldéshez az adatkezelési tájékoztatást el kell fogadni!