Invertek Expressz gyártás

Invertek Drive elsőbbségi gyártás szolgáltatás

Gyors és rugalmas szállítás gyors raktáron kívüli rendelésekhez

Megrendeléstől számított legfeljebb 14 munkanap alatt érkezik meg a rendelt termék egyenesen a gyártósorról raktárunkba vagy akár Önhöz.

Megrendeléstől számított legfeljebb 6 munkanap alatt érkezik meg a rendelt termék egyenesen a gyártósorról raktárunkba vagy akár Önhöz.

Megrendeléstől számított 3 munkanap alatt érkezik meg a rendelt termék egyenesen a gyártósorról raktárunkba vagy akár Önhöz.

Rendelés

Kérjük, hogy megrendelésekor egyértelműen jelezze értékesítő kollégáknál, hogy az elsőbbségi gyártás szolgáltatás melyik formáját igényli. A rendelésről minden esetben visszaigazolást adunk, melyben pontosítjuk a termék(ek) érkezésének időpontját.

Az Invertek szigorú előírások alapján gyártja termékeit az Egyesült Királyságban található központi gyártóüzemben, minden alkatrész vonalkóddal ellátott a teljes gyártás nyomonkövethetőségének érdekében. Az Invertek Drives gyártó külön biztosít gyártósort az Invertek Expressz rendeléseknek melyet ezáltal nem befolyásol a standard napi termelés.

Rendelési és szerződési feltételek

  • Az Invertek Expressz rendelés nem törölhető a rendelés visszaigazolását követően.
  • Az Invertek Expressz szolgáltatás munkanapokon alapul hétfőtől péntekig, nincs gyártás és kiszállítás hétvégi és ünnepnapokon.
  • Invertek Expressz szolgáltatás az értékesítéstől kapott visszajelzés/rendelés visszaigazolástól számítva él.
  • Amennyiben a Theiss Hajtástechnika Kft. vagy az Invertek Drives Ltd. nem képes teljesíteni az Invertek Expressz szolgáltatást, akkor minden esetben értesítést küldünk.
  • Adott napi rendelés indításához az írásos rendelés meg kell érkezzen 12 óráig.
Ajánlatkérés
close slider
Sürgős ajánlatGyors szállítás (raktárról)
Fájlformátum: txt pdf doc docx jpg png
Hírlevél feliratkozás (nem küldünk sokat)

A küldéshez az adatkezelési tájékoztatást el kell fogadni!