Minden ügyfél részére kínáljuk a főleg az ipar számára gyártott termékeinket a hajtástechnika területéről: hajtóműveket, villanymotorokat, frekvenciaváltókat, orsós emelőket, aktuátorokat valamint hajtáselemeket.

A Theiss Hajtástechnika Kft. hajtóművek, villanymotorok, frekvenciaváltók, orsós emelőrendszerek, és mechanikai gépalkatrészek forgalmazásával foglalkozunk, termékeinket a piacon elérhető, igen kedvező áron kínáljuk ügyfeleinknek. A legtöbb mindennap használt termék raktárról elérhető, melyekhez a legmagasabb szakmai segítséget tudjuk nyújtani.

Villanymotor

termékként kínáljuk a már meglévő vagy esetleg új erőátviteli alapegységekhez. Ezek közül is legfontosabb termékeink: trapézmenetes orsó, trapézmenetes anya, lánckerék, szíjtárcsa, fogaskerék, fogazott szíjtárcsa (más néven bordáskerék), csigakerék, fogasléc, fogazott szíj, lánc, ékszíj, tengelykapcsoló, stb. Ezek fontos kiegészítői egy elektromos motoros hajtásrendszernek valamint bármely erőátviteli hajtásláncnak. A hajtáselemek széles skálája lehetővé teszi, hogy megtalálhassa az optimális megoldást hajtásrendszeri problémáira. Amennyiben egyedi igénye volna az alkatrészek kialakításával kapcsolatban, kérem keressen meg minket, mi megpróbálunk abban is segítségére lenni (forgácsoló céget ajánlva).

Ipari hajtóműveink

robusztus kialakításúak és biztos alapját képezik a villanymotoros erőátviteli hajtásoknak. Termékskálánkon megtalálható szinte minden fajta típus, mely az iparban általánosan előfordul: homlokkerekes egyenes hajtómű, felfűzhető – lapos hajtómű, szöghajtómű, kúpkerekes hajtómű, bolygókerekes hajtómű és nem utolsó sorban alumíniumházas csigahajtóművek is. Továbbá rendelhetőek nálunk robbanásbiztos hajtóművek is mindenfajta (poros és gázos) környezetbe és ezen felül vannak még keverőhajtásaink is, melyek erősített csapágyazással rendelkeznek. Hajtóműveinket, hajtóműves villanymotorjainkat raktáron tartjuk az önök gyors kiszolgálásának érdekében. Hajtóműveinkről, hajtóműves villanymotorjainkról az egyes oldalakon talál letölthető leírásokat és teljesítménytáblázatokat a kiválasztás segítéségének érdekében.

Frekvenciaváltóink

megbízható elemei a fordulatszám szabályzást igénylő akár 1, akár 3 fázisú villanymotoros vagy hajtóműves motoros hajtásokhoz. A széles inverter termékpalettából ön biztosan ki fogja tudni választani villanymotoros hajtásának legjobban megfelelő típust. Frekvenciaváltóink között szerepelnek egyszerűbb és kedvezőbb árfekvésű V/f -es, bonyolultabb szenzor nélküli vezérlésű, valamint kifejezetten adott alkalmazáshoz (szivattyú, ventilátor, lift, stb.) tervezett frekvenciaváltók is. Raktárról elérhetőek standard IP20, valamint növelt IP55 vagy IP66 védettségű inverterek is. Kínálunk frekvenciaváltót 1 fázisú villanymotorokhoz (kondenzátoros villanymotorokhoz) is, mely egyedülálló a piacon!

Hajtáselemek

kiegészítő termékként kínáljuk a már meglévő vagy esetleg új erőátviteli alapegységekhez. Ezek közül is legfontosabb termékeink: trapézmenetes orsó, trapézmenetes anya, lánckerék, szíjtárcsa, fogaskerék, fogazott szíjtárcsa (más néven bordáskerék), csigakerék, fogasléc, fogazott szíj, lánc, ékszíj, tengelykapcsoló, stb. Ezek fontos kiegészítői egy elektromos motoros hajtásrendszernek valamint bármely erőátviteli hajtásláncnak. A hajtáselemek széles skálája lehetővé teszi, hogy megtalálhassa az optimális megoldást hajtásrendszeri problémáira. Amennyiben egyedi igénye volna az alkatrészek kialakításával kapcsolatban, kérem keressen meg minket, mi megpróbálunk abban is segítségére lenni (forgácsoló céget ajánlva).

Orsós emelőrendszereink

villanymotorral vagy hajtóműves motorral hajtott elektromos emeléstechnikai berendezések, melyek megoldást adnak önnek minden mechanikus mozgató, emelő berendezések hajtásláncának meghajtásához. A működése igen egyszerű, trapézmentes orsón vagy golyósorsón vándorol az anya (vándoranyás/forgó kivitel), vagy az anyában mozog a trapézmenetes orsó (mozgóorsós/álló kivitel). Főbb fajtái a csavarorsós- és golyósorsós emelők, az 5 – 1000 kN -os terhelhetőségi tartományban. Egy remek alternatíva a hidraulikus és pneumatikus mozgató hengerek kiváltására a csavarorsós emelő. Az elektromotoros orsós emelőrendszerek előnye az egyszerű kialakítás kevés alkatrésszel, ahol nincs folyadékfolyás (hidraulika), sem levegőszökés (pneumatika), valamint nincs szükség levegőkompresszor vagy hidraulikaszivattyú kiépítésére. Nagyon tiszta megoldás, valamint csendes működés jellemzi. A megoldás egyszerűségében rejlik a zsenialitása. Ha kíváncsi mennyibe kerülne kiváltani a hidraulikus vagy pneumatikus megoldását orsós emelővel, szívesen állunk rendelkezésére.

Lineáris aktuátorok

méltó ellenfelei a pneumatikus és hidraulikus mozgató hengereknek, szintén emelések, mozgatások kiváltására. Cégünk adja Magyarország talán legnagyobb kínálatát ezekkel a termékekkel. Minden típusunk ipari kivitelű, mely több alkalmazásnál is bizonyította már a megbízható működését. A hozzá illeszthető vezérlő berendezésekkel akár komplex megoldást is tudunk adni a lineáris mozgatású feladatok levégzéséhez. Tolómotorjaink egészen a pár N-tól az 50kN tartományig fedik le az igényeket, mindenfajta kiegészítők széles kínálatával, úgymint: mechanikus és induktív végálláskapcsolók, különböző rögzítőfejek, fokozott külső hatások elleni védettség DC vagy AC elektromos motor, fékező egység stb. Ezek a lineáris motorok az ipar minden területén felhasználhatóak és kiválóan alkalmasak más régi mozgató rendszerek kiváltására.

Kapcsolat

  Sürgős ajánlatGyors szállítás (raktárról)
  Fájlformátum: txt pdf doc docx jpg png
  Hírlevél feliratkozás (nem küldünk sokat)

  A küldéshez az adatkezelési tájékoztatást el kell fogadni!

  Ajánlatkérés
  close slider

   Sürgős ajánlatGyors szállítás (raktárról)
   Fájlformátum: txt pdf doc docx jpg png
   Hírlevél feliratkozás (nem küldünk sokat)

   A küldéshez az adatkezelési tájékoztatást el kell fogadni!