Rólunk

A Theiss Hajtástechnika Kft. 1996-ban indult el (korábban Iramko Hajtástechnika Kft. néven) különböző ipari és végfelhasználói termékek forgalmazásával, több ipari és állami cég beszállítójaként működünk közre a mai napig is.

A cég a jelenlegi irányvonal kezdőlépéseként 2002-től foglalkozik hajtástechnikai és hajtásszabályzó termékek forgalmazásával, majd 2003 óta az emeléstechnikai gépalkatrészekkel is.

Budapest, Csepel

Telephelyünk először Budapesten Kőbányán, majd hosszú évekig Csepelen volt megtalálható. 2013 óta Nagytarcsán, az Industria Ipari Park egyik épületét vettük birtokba.

Nagytarcsa, iroda és raktár

Fő irányvonallá az ipari gépgyártó cégek kiszolgálása vált, kezdve a gépek elektromos meghajtásától a legfőbb mechanikai és elektronikai alkotóelemekig.
Pár éven belül kiemelt fontosságot kapott a termékekhez nyújtott műszaki támogatás, ezzel is segítve partnereink tervezési és gépépítési munkáját. Ennek egyik fő eleme az általunk forgalmazott termékek összeszerelő és szervizpontjának ellátása, mely meggyorsítja a kiszolgálást, termékmódosítást vagy javítást.

2017. január 1-től Theiss Hajtástechnika Kft. néven folytatja tevékenységét a cég.

A cég 100%-ban magyar tulajdonosokból áll, elkötelezve a magyar iparban résztvevő cégek kiszolgálására.

Termékpalettánkon több neves külföldi nagy gyártó hazai képviseletét látjuk el már több mint 10 éve sikeresen, köszönhetően a fiatalos rugalmas kiszolgálásnak és a megbízható együttműködésnek.

A legjobban keresett termékekből raktári készletet alakítottunk ki az ügyfeleink gyors, pontos és rugalmas kiszolgálására. A jelen pillanatra sikerült elérnünk, hogy az átlagos szállítási határidőnket 0 – 5 napos intervallumra tudtuk leszorítani.

Vásárlóink tevékenységi köre az ipar minden területét átölelik, mivel termékpalettánk szinte teljesen lefedi a hajtástechnikában, szabályzástechnikában, gépépítésben szükséges alkatrészek egész skáláját. Vevőink között megtalálhatóak nagy nevű gyártók és üzemek, viszonteladói partnerek, tervező irodák és kisebb magyar gépépítőktől kezdve a nagy gépgyártó cégekig. Erősségünk a komplex (teljes hajtásláncra vonatkozó) megoldások nyújtása, kezdve a pár watt-os hajtástól a több ezer kW-os hajtásokig.

Mérnökeink és műszaki értékesítőink sok éves tervezési és méretezési tapasztalatukkal szívesen állnak rendelkezésükre, hogy közösen fejlesszük és bővítsük tovább cégének lehetőségeit.

 

Ajánlatkérés
close slider

    Sürgős ajánlatGyors szállítás (raktárról)
    Fájlformátum: txt pdf doc docx jpg png
    Hírlevél feliratkozás (nem küldünk sokat)

    A küldéshez az adatkezelési tájékoztatást el kell fogadni!