RV csigahajtómű

 
Teljesítmény: 0,06 kW – 7,5 kW
Nyomaték: 8 Nm – 1800 Nm
Áttétel: 1 : 5 – 8000
Méretek: 25, 30, 40, 50, 63, 75, 90 – alumínium ház kialakítással
Méretek: 110, 130, 150 – öntöttvas ház kialakítással

Letöltések 

CRV – Behajtótengelyes verzió

CRV-E – behajtótengely extra kihajtótengellyel

CMRV – motorperemes behajtás

 

CMRV-E – motorperemes behajtás extra kihajtótengellyel

Termékleírás

 

Kedvező áron kínálunk csigakerekes hajtóműveket több méretben, raktárról, gyors kiszolgálással céges-, és magánügyfeleink részére.

Tetszetős és praktikus kialakítás ötvözve a megbízható működéssel – ez az egyszerű titka ennek a csiga hajtómű sorozatnak. Moduláris kiegészítők széles skálája – úgymint felfogatóperemek, kihajtótengelyek, előtétfokozatok, nyomatékkar – csak még tovább növelik e termék flexibilis felhasználását. A négyzetes hajtóműház további előnyöket ad a hajtómű rögzítésénél is, mely így bármilyen oldalról könnyen és kényelmesen rögzíthető a berendezésekhez.

Főbb tulajdonságai:

 • Esztétikus funkcionális formatervezés
 • Könnyű alumínium ház kialakítás (25 – 90 es méreteknél)
 • Karbantartás mentes élettartam-kenéssel, szintetikus olajjal
 • Csereszabatos más neves gyártók termékeivel
 • Talpas és peremes felfogatási lehetőség alaphelyzetben
 • Kiváló hőelvezetés tulajdonság, köszönhetően a bordázott ház kialakításnak
 • Moduláris kialakítás, sok kiegészítővel
 • Festett korrózióálló alumínium szürke bevonat
 • Megbízható robosztus, időtálló kialakítás
 • Minőségi csapágyak a csigánál (NTN vagy NSK)
 • Minimum 20,000 üzemóra élettartam átlagos igénybevétel esetén
 • Kiegészítők – raktárról:
 • Egyoldali kihajtótengely
 • Kétoldali kihajtótengely         Kihajtó peremek         Nyomatékkar
 • Védő kupak    Duplacsiga kit Előtétfokozat   Csökkentő hüvely

Méretek: CMRV 25; CMRV 30; CMRV 40; CMRV 50; CMRV 63; CMRV 75; CMRV 90; CMRV 110; CMRV 130; CMRV 150, CHM 25; CHM 30; CHM 40; CHM 50; CHM 63; CHM 75; CHM 90; CHM 110; CHM 130

Motorperem méretek: PAM 63B14; PAM 63B5; PAM 71B14; PAM 71B5 = PAM 80B5; PAM 80B14; PAM 90B14; PAM 90B5; PAM 100B14 = PAM 112B14; PAM 100B5 = PAM 112B5; PAM 132B5

A csigahajtómű áráért hívja értékesítő kollégáinkat!

Napjainkban elmondhatjuk, hogy a világban ez a kialakítású csigakerekes hajtóművek a legtöbbet eladott termékek, köszönhetően az igen praktikus házkialakításnak, a műszakilag jól átgondolt megoldásoknak és természetesen a tetszetős külalakjának is.

A CMRV  vagy NMRV csigás hajtások főleg alumínium házas könnyű kialakításban készülnek, csak a nagyobb méreteknél a hajtómű ház szilárdsága miatt szükséges az öntöttvas házas megoldás (100 és 130-as méret). Többfajta felfogató perem szerelhető fel, akár mindkét oldalra is – kör és négyzetes, rövid és hosszú kialakítással. A hosszabb peremek ideális megoldást nyújtanak a csigás hajtás rögzítéséhez, mert ebben az esetben a villanymotor nem lóg bele a felfogatás síkjába és így például tökéletesen beleolvadhat egy szállítószalag hajtás oldalsó vázszerkezetébe. Létezik azonban egy elfordulás elleni nyomatékkaros rögzítési mód is, mikor a csiga hajtómű csak egy ponton a rá ébredő forgató nyomaték elleni elforgás miatt rögzítődik. Ez a legegyszerűbb módja a hajtómű felfogatására, mert ebben az esetben nem kell pontos furatokat a gép vázába fúrni, hanem csak egy kör kerületi pontja mentén (nyomaték kar furata) egyetlen rögzítési pont kialakítása szükséges. Ezzel a megoldással a hajtómű felszerelésénél jelentős időt takaríthatunk meg.

Nálunk a Theiss Hajtástechnikánál is ez a legjobban keresett csigakerekes hajtóműves motor (CMRV, NMRV,CHM), főleg szállító szalagok és könnyűipari berendezések hajtására ideális megoldás. Többfajta verzióban és rengeteg kiegészítővel rendelhető csigahajtómű, mely típust folyamatosan raktárról értékesítjük partnereink számára.

Ajánlatkérés
close slider

  Sürgős ajánlatGyors szállítás (raktárról)
  Fájlformátum: txt pdf doc docx jpg png
  Hírlevél feliratkozás (nem küldünk sokat)

  A küldéshez az adatkezelési tájékoztatást el kell fogadni!