Szerviz, karbantartás és tanúsítás

Professzionális szerviz és karbantartás

Nálunk természetesen a hajtóművek, villanymotorok és más hajtástechnikai elemek értékesítésével nincs vége a szolgáltatásainknak. Mi ugyanakkora figyelmet fordítunk az eladás után is az ügyfeleinknél fellépő problémákra is, melyekre a következő szolgáltatási csomagokat tudjuk javasolni:

– Karbantartási szolgáltatás
– Mérnöki konzultáció a leghatékonyabb üzemeltetéshez
– Helyszíni karbantartás (periodikus) garanciával
– Meghosszabbított garancia (2, 3 vagy több évre)

A cégünk biztosítja a mi általunk forgalmazott hajtások javítását és az ahhoz szükséges alkatrészek ellátását, mely nagy részét raktárról, azonnal tudja önnek szállítani, ezzel is csökkentve a leállás okozta termeléskiesést.

Természetesen ha önnek nem áll rendelkezésére saját karbantartó csapat, akkor szívesen ajánljuk fel a mi profi szerelőcsapatunkat. Így akár helyszínen vagy esetleg a mi javító műhelyünkben helyrehozhatjuk az esetlegesen keletkezett hibát.

Mivel az általunk forgalmazott komplex hajtástechnikai elemek nagy része telephelyünkön kerül összeszerelésre, ezért nagy tapasztalattal és alkatrész készlettel rendelkezünk a hosszútávú üzemeltetés során esetlegesen felmerülő hibák elhárítására, akár még a hiba keletkezésének napján is!

Szolgáltatásaink:

Hajtómű – Watt Drive, HydroMec, CMRV és GTG gyártmányú hajtómű felújítása és karbantartása rövid vállalási idővel, kedvező áron. Ezekhez a termékekhez a gyári alkatrészekből nagy raktári készlettel rendelkezünk. A hajtómű javítása során a gyári technológiát használjuk műhelyünkben.

Frekvenciaváltó – Vállaljuk az általunk forgalmazott Invertek Drive frekvenciaváltók javítását. Rendelkezünk szerviz háttérrel az esetleges meghibásodások elhárítására.

 

Ajánlatkérés
close slider

    Sürgős ajánlatGyors szállítás (raktárról)
    Fájlformátum: txt pdf doc docx jpg png
    Hírlevél feliratkozás (nem küldünk sokat)

    A küldéshez az adatkezelési tájékoztatást el kell fogadni!